-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Opis produktu
OstroVit A-AKG
Suplement diety w proszku. Zawiera substancje słodzące.
OstroVit A-AKG True Taste to suplement diety stworzony dla najbardziej wymagających sportowców. Najczystsza, wysokozaawansowana mikronizacja preparatu pozwoliła uzyskać najbardziej przyswajalną postać alfa-ketoglutaranu argininy.
200g L-argininy w opakowaniu
Zawiera 40 porcji
1 miarka = 1 porcja
Dwie wersje smakowe
Zalecana dzienna porcja: jedną porcję 5g (1 miarka) wymieszać z 100-150ml wody lub ulubionego soku. W dni treningowe pić dwie porcje 30 minut przed treningiem.
Nie przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Nie spożywać w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu. Produkt nie powinien być stosowany przez dzieci, kobiety w ciąży i matki karmiące. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze 15-25 st.C, poza bezpośrednim zasięgiem promieni słonecznych, w zamkniętym opakowaniu.
Opakowanie: 40 porcji.
Masa netto: 200 g.
Smak: cytrynowy.
Informacje żywieniowe
Składniki aktywne | Na porcję |
Alfa-ketoglutaran L-argininy: | 4400 mg |
- w tym L-arginina | 2900 mg |
Składniki: Alfa-ketoglutaran L-argininy, aromat, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancje słodzące: sukraloza, acesulfam K. Produkt może zawierać mleko (łącznie z laktozą), soję, orzeszki ziemne, inne orzechy, nasiona sezamu, zboża zawierające gluten, jaja, skorupiaki, ryby.