-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Opis produktu
OstroVit Supreme Pure Glucosamine
Suplement diety w proszku.
OstroVit Supreme Pure Glucosamine to wysokiej jakości, nowoczesny preparat, składający się wyłącznie z jednej substancji, jaką jest siarczan glukozaminy. Produkt został rozdrobniony poprzez poddanie go procesowi mikronizacji, co pozwala na jeszcze lepszą wchłanialność i rozpuszczalność. Żadnych wypełniaczy, konserwantów i barwników. Minimalizm składu opracowany z myślą o najbardziej wymagających konsumentach.
Zalecana dzienna porcja: porcję 1 g (1 płaska miarka) wymieszać w 100-150 ml wody lub soku. Spożywać jedną porcję dziennie 30 min przed posiłkiem.
Nie przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Nie spożywać w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu. Produkt nie powinien być stosowany przez dzieci, kobiety w ciąży i matki karmiące. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze 15-25 st.C, poza bezpośrednim zasięgiem promieni słonecznych, w zamkniętym opakowaniu.
Opakowanie: 210 porcji.
Masa netto: 210 g.
Informacja żywieniowa | 1 g (1 porcja) | 100 g |
Siarczan D-glukozaminy 2KCL | 1000 mg | 100 g |
w tym glukozamina | 590 mg | 59 g |
Składniki: siarczan D-glukozaminy 2KCL (ze skorupiaków). Produkt może zawierać mleko (łącznie z laktozą), soję, orzeszki ziemne, inne orzechy, nasiona sezamu, owies, jaja, ryby.