Opis produktu
Migdały kalifornijskie
Migdały są bardzo smaczne, delikatne i chrupiące o wyrazistym smaku. Świetnie smakują w połączeniu z musli czy płatkami, zalane wodą lub mlekiem. Migdały kalifornijskie mogą być wykorzystywane do produkcji ciast lub tortów. Znakomite do sporządzenia mleka migdałowego.
Migdały kalifornijskie doskonale sprawdzają się jako dodatek do porannej owsianki ale również jako przekąska. Jednocześnie mogą być stosowane do wszelkich wypieków, deserów a także do nalewek, lub do sporządzenia mleka migdałowego.
Masa netto: 1000g.
Opakowanie typu doypack z zamknięciem strunowym, wielokrotnego użytku. Zapewnia długą świeżość produktu oraz odpowiednio zabezpiecza produkt podczas transportu.
Wartości odżywcze | 100 g |
Wartość energetyczna | 2497kJ / 604kcal |
Tłuszcze | 52 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4,7 g |
Węglowodany | 7,6 g |
w tym cukry | 4,9 g |
Błonnik | 13 g |
Białko | 20 g |
Sól | 0,04 g |
Składniki: migdały kalifornijskie. Produkt może zawierać: gluten, orzechy, sezam, produkty pochodne, dwutlenek siarki (SO2). Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Kraj pochodzenia: USA.