Opis produktu
PowerBar 33% Protein Plus
Zarówno regeneracja między treningami, jak i samo odżywianie, są kluczowe dla rozbudowy mięśni. Białka są szczególnie ważne, ponieważ to one głównie przyczyniają się do wzrostu i podtrzymywania masy mięśniowej. Baton 33% Protein Plus to idealny wybór. Dostarcza 30g białka najwyższej jakości, smakuje wyśmienicie i można sięgać po niego nie tylko po treningach, ale także pomiędzy posiłkami kiedy pojawia się głód.
- duży baton białkowy (aż 30g białka w batonie),
- Kazeina + serwatka = idealne połączenie,
- Bez aspartamu,
- Odpowiedni dla wegetarian.
Sposób użycia: 1 baton, najlepiej po wysiłku.
Nie przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia. Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Nie spożywać w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze do 25 st.C, poza bezpośrednim zasięgiem promieni słonecznych. Chronić przed mrozem.
Masa netto: 90g.
Smak: orzeszki i czekolada.
Wartości odżywcze | 100 g | 90 g |
Wartość energetyczna | 1632kJ / 390kcal | 1468kJ / 351kcal |
Tłuszcz | 14 g | 13 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4,8 g | 4,3 g |
Węglowodany | 26 g | 23 g |
w tym cukry | 25 g | 22 g |
Błonnik | 12 g | 11 g |
Białko | 34 g | 30 g |
Sól | 0,43 g | 0,38 g |
Składniki: polewa z mlecznej czekolady (16%) [cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, masa kakaowa, emulgator (lecytyna sojowa), aromat], syrop oligofruktozowy, białko serwatkowe (z mleka), kazeinian wapnia (z mleka), inwertowany syrop cukrowy, syrop fruktozowy, olej rzepakowy, chrupki sojowe (białko sojowe, skrobia, sól) (4%), białko sojowe, odtłuszczona mąka z orzeszków ziemnych (3%), emulgator (lecytyna sojowa).