Wczytuję dane...
Model: AL-FLE-30

Towar zamówiony do 14:00 wysyłamy tego samego dnia

Darmowa dostawa od 250

do darmowej dostawy brakuje tylko

35,00 PLN
(10.61 PLN/100 g)

Opis produktu

ActivLab FlexActiv Extra

Suplement diety. Zawiera substancję słodzącą.

 

FlexActiv Extra to suplement diety o wysokiej zawartość kolagenu, w postaci proszku o pysznym porzeczkowo- żurawinowym smaku.

 

Cząsteczka kolagenu w produkcie FlexActive Extra jest w formie zhydrolizowanej, co ułatwia wchłanianie. Kolagen jest głównym składnikiem ścięgien, więzadeł i skóry. Witamina C pomaga w prawidłowej produkcji kolagenu w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania kości i chrząstki.

 

W celu uzyskania najlepszych efektów zaleca się regularne stosowanie produktu przez okres co najmniej 3 miesięcy.

 

Zalecana dzienna porcja: zawartość 1 saszetki rozpuścić w 200 ml wody. Stosować raz dziennie, pomiędzy posiłkami. Spożyć bezpośrednio po przygotowaniu.

Nie przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Nie spożywać w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze do 25 st.C, poza bezpośrednim zasięgiem promieni słonecznych. Chronić przed mrozem. Hydrolizat kolagenowy pochodzi z UE. Produkt jest przeznaczony dla osób dorosłych i dzieci powyżej 6 roku życia.

Opakowanie: 30 saszetek.

Masa netto: 330 g (1 saszetka = 11 g).

Smak: porzeczkowo-żurawinowy.

 

Informacja żywieniowa Dzienna porcja (11g)
Hydrolizat kolagenowy 10 g
Witamina C 100 mg (125%*)

 * - RWS Referencyjna Wartość Spożycia.

 

Składniki: hydrolizat kolagenowy, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, aromat, kwas L-askorbinowy, substancja słodząca - sukraloza, barwnik - czerwień buraczana. Może zawierać pochodne: zbóż zawierających gluten, soi, mleka. 

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również: