Wczytuję dane...
Model: ER-NPR-1

Towar zamówiony do 14:00 wysyłamy tego samego dnia

Darmowa dostawa od 250

do darmowej dostawy brakuje tylko

149,00 PLN
(10.64 PLN/szt.)

Opis produktu

226ERS NITRO PRO
Suplement diety w proszku na bazie buraków. Produkt nieodpowiedni dla dzieci i kobiet w ciąży. Nie zawiera glutenu.

Nitro Pro składa się wyłącznie z koncentratu buraków i suchego ekstraktu z buraków, dostarczając 400 mg azotanów na porcję. Produkt naturalny i bez dodatków chemicznych. Spożycie azotanów zwiększa poziom tlenku azotu, który działa jako środek rozszerzający naczynia krwionośne, zwiększając przepływ krwi do mięśni i poprawiając wydolność fizyczną. To zwiększenie poziomu tlenku azotu jest skuteczne w okresach dużego obciążenia lub podczas zawodów.

Zalecana dzienna porcja i sposób użycia: rozpuścić 1,5 miarki (10,3 g) produktu w 200 ml wody i wstrząsnąć, spożywać 2-3 godziny przed treningiem, minimum 3 dni i maksymalnie 7 dni, w tygodniach maksymalnego obciążenia lub zawodów.

Nie przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Nie spożywać w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze 15-25 st.C, poza bezpośrednim zasięgiem promieni słonecznych, w zamkniętym opakowaniu.

Opakowanie: 14 saszetek.

Masa netto: 144,2 g (1 saszetka = 10,3g).

Wartości odżywcze 100 g 10,3 g
Wartość energetyczna 1276 kJ / 301 kcal  131 kJ / 31 kcal
Tłuszcze 0 g 0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0 g 0 g
Węglowodany 71 g 7,3 g
w tym cukry 25 g 2,6 g
Białko 2,5 g <0,5 g
Sól 0,27 g 0,03 g
Suchy ekstrakt z buraka 26,2 g 2,7 g
w tym azotany 3,9 g 0,4 g

Składniki: koncentrat z buraków ćwikłowych (Beta vulgaris L., korzeń), suchy ekstrakt z buraków ćwikłowych (Beta vulgaris L., korzeń), substancja słodząca (sukraloza).

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również: