-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.„TAR-GROCH-FIL” Spółka Jawna T.Krakowski, E.Drożdż, M.Kijowski, J.DrożdżFilipowice 161Zakliczyn,32-840Polska
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Opis produktu
Targroch Orzeszki ziemne w cieście - serowe
Orzeszki ziemne w cieście to propozycja dla fanów słonych przekąsek. Crispy nuts to ciekawa alternatywa dla chipsów, krakersów czy paluszków. Orzeszki w cieście gwarantują intensywny smak i chrupkość skorupki z ciasta oraz przyjemny słodkawy posmak orzeszka skrytego we wnętrzu smakowej skorupki.
Masa netto: 250 g.
Wartość odżywcza produktu | w 100 g |
Wartość energetyczna | 2245kJ / 539kcal |
Tłuszcz, w tym: | 36,3 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 8,7 g |
Węglowodany, w tym: | 39,6 g |
- cukry | 5,2 g |
Białko | 13,5 g |
Sól | 1,81 g |
Składniki: orzeszki ziemne 56%, skrobia ziemniaczana, olej palmowy, mieszanka przypraw serowych (serwatka w proszku (z mleka), sól, ser w proszku(ser (z mleka), przeciwutleniacz fosforan sodu), wzmacniacz smaku glutaminian monosodowy, cebula w proszku, dekstroza, pomidory w proszku, ekstrakt przypraw (papryka), substancja przeciwzbrylająca dwutlenek krzemu, regulator kwasowości kwas cytrynowy, aromat, maltodekstryna), skrobia modyfikowana, cukier, sól, olej rzepakowy, substancjaspulchniająca węglan sodu, barwniki: annato norbiksyna, karmel amoniakalny. W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające gluten, orzeszki ziemne, soja, różne orzechy, sezam. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Kraj pochodzenia: Litwa.