Opis produktu
Targroch Migdały w karmelu
Migdały w karmelu to pyszna przekąska do schrupania samodzielnie, ale także sprawdzi się jako dodatek do deserów, ciast, tortów czy placków. Posiekane migdały w karmelu mogą stanowić bardzo intrygujący dodatek do kremów, mas. Dodatkowo migdały w karmelu mogą stanowić dodatek do wytrawnych dań stanowiąc ciekawy dodatek np. do sałatek.
Masa netto: 250 g.
Wartość odżywcza produktu | w 100 g | w porcji 50 g | %RWS* w 50 g |
Wartość energetyczna | 2328 kJ / 556 kcal | 1164kJ / 278kcal | 14% |
Tłuszcz, w tym: | 33 g | 16,5 g | 24% |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 2,6 g | 1,3 g | 7% |
Węglowodany, w tym: | 47 g | 23,5 g | 9% |
- cukry | 34,5 g | 17,25 g | 19% |
Błonnik | 8,3 g | 4,15 g | - |
Białko | 14,2 g | 7,1 g | 14% |
Sól* | 0,04 g | 0,02 g | 0% |
Możliwe naturalne odchylenia.
*RWS – Referencyjne Wartości Spożycia przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal).
**Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Składniki: migdały prażone, cukier, syrop glukozowy, substancje glazurujące: guma arabska (E414), wosk pszczeli (E901). W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające gluten, orzeszki ziemne, soja, różne orzechy, sezam. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców. Kraj pochodzenia: USA.