Wczytuję dane...
Model: IT-VPW-600

Towar zamówiony do 14:00 wysyłamy tego samego dnia

Darmowa dostawa od 250

do darmowej dostawy brakuje tylko

70,00 PLN
(11.67 PLN/100 g)

Opis produktu

Intenson Vegan Protein
Zawiera substancję słodzącą.

VEGAN PROTEIN - koncentrat białka grochu, wzbogacony białkiem konopnym o smaku waniliowym to porcja wegańskiego białka dla utrzymania lepszej formy i dostarczenia odpowiedniej jego ilości do organizmu. Produkt przeznaczony jest dla osób o zwiększonym zapotrzebowaniu na białko, sportowców i osób na diecie wegańskiej.

Sposób przygotowania: 1 miarkę proszku (30 g = 1 miarka) rozpuścić w 200 ml wody, mleka, koktajlu lub innego napoju, dokładnie wymieszać. Spożywać 1 - 3 porcje dziennie – przed posiłkiem, po treningu lub przed snem.

Nie przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia. Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Zalecany jest zbilansowany i zdrowy tryb życia. Nie zaleca się stosowania u dzieci, kobiet w ciąży i w okresie karmienia. Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników produktu. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętym opakowaniu, poza bezpośrednim zasięgiem promieni słonecznych. Chronić przed mrozem.

Opakowanie: 20 porcji.

Masa netto: 600 g.

Smak: waniliowy.

Wartość odżywcza  na 100 g  na porcję 30 g  %RWS* 
Wartość energetyczna:  1658 kJ/ 391 kcal  497 kJ/ 117 kcal    
Tłuszcz, w tym:  10 g  3 g    
- kwasy tłuszczowe nasycone:  2 g  0,6 g    
Węglowodany w tym:  6 g  1,8 g    
-cukry:  0 g  0 g    
Błonnik:  1 g  0,3 g    
Białko:  73 g  21,9 g  43,8% 
Sól:  0,1 g  0,03 g    

* Referencyjna Wartość Spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal).

Składniki: 90 % izolat białka grochu, substancja zagęszczająca: guma arabska, 2,8 % białko konopi, aromat waniliowy naturalny, emulgator: lecytyna słonecznikowa (proszek lecytynowy słonecznikowy, maltodekstryna kukurydziana), substancja słodząca: glikozydy stewiolowe wytwarzane enzymatycznie.