Wczytuję dane...
Model: MC-DNL-500

Towar zamówiony do 14:00 wysyłamy tego samego dnia

Darmowa dostawa od 250

do darmowej dostawy brakuje tylko

15,20 PLN
(3.04 PLN/100 g)

Opis produktu

Targroch Pestki dyni w łupinie

Dynia jest źródłem błonnika pokarmowego oraz białka. W kuchni znalazła zastosowanie jako przekąska, dodatek do musli, płatków śniadaniowych, pieczywa, ciast, sałatek warzywnych lub jako posypka do mięsa.

Masa netto: 500 g.

Wartość odżywcza produktu W 100 g W porcji 50 g %RWS* w 50 g
Wartość energetyczna 2444 kJ / 589 kcal 1222 kJ / 293 kcal 15 %
Tłuszcz 45,8 g 22,9 g 0,33
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,48 g 4,24 g 21 %
Węglowodany 12,7 g 6,35 g 2 %
- w tym cukry 11,3 g 5,65 g 6 %
Błonnik 5,3 g 2,65 g -
Białko 28,9 g 14,45 g 29 %
Sól** 0,05 g 0,025 g < 1 %

Wartości podane dla produktu po wyłuskaniu.

Możliwe naturalne odchylenia.
*RWS – Referencyjne Wartości Spożycia przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal).
**Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

Składniki: pestki dyni w łupinie. W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające gluten, orzeszki ziemne, soja, różne orzechy, sezam. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100% wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Kraj pochodzenia: Polska.