Opis produktu
Targroch Skórka Pomarańczy w czekoladzie deserowej
Skórka pomarańczowa oblana czekoladą deserową to pyszna i słodka przekąska w ciągu dnia. Opakowanie skórki pomarańczowej w czekoladzie możesz zabrać ze sobą do szkoły, do pracy, na wycieczkę bądź gdziekolwiek zechcesz.
Masa netto: 150 g.
Wartość odżywcza produktu | w 100 g |
Wartość energetyczna | 1893 kJ / 452 kcal |
Tłuszcz, w tym: | 20 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 13 g |
Węglowodany, w tym: | 60 g |
- cukry | 58 g |
Białko | 3,8 g |
Sól* | 0,02 g |
Możliwe naturalne odchylenia.
*Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Składniki: czekolada 82% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny [palmowy, shea], emulgator: lecytyny [z soi], polirycynooleinian poliglicerolu: aromat), skórki pomarańczy kandyzowane 33% (cukier, skórka pomarańczowa, mąka ryżowa, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, naturalny aromat pomarańczowy z innymi naturalnymi aromatami), substancja nabłyszczająca 1% (substancja glazurująca - guma arabska, cukier, syrop glukozowy). Masa kakaowa minimum 43%.Kraj pochodzenia: Polska. W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające gluten, orzeszki ziemne, soja, różne orzechy, sezam. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.