-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Opis produktu
Sante Baton Proteinowy Dubai Chocolate Style - baton białkowy z pistacjami oraz ciastem Kadayif, oblany mleczną czekoladą.
Pistacje, ciasto Kadayif i mleczna czekolada tworzą intensywną kompozycję smaków i tekstur, która przenosi do świata orientalnych deserów. To proteinowa wersja dubajskiego przysmaku – idealna, gdy masz ochotę na coś wyjątkowego.
- mleczna czekolada i wyraziste, warstwowe połączenie
- 9,3% ciasta Kadayif i aż 15% pistacji!
- 6,8 g białka w jednym batoniku
- oryginalna przekąska dla fanów nietuzinkowych połączeń
Masa netto: 45 g.
Smak: pistacjowy.
Wartość odżywcza | w 100g: | w porcji 45%RWS w porcji 45 g | |
Wartość energetyczna | 2204 kJ/ 478 kcal | 902kJ / 215kcal | 11% |
Tłuszcz | 22 g | 9,9 g | 14% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 7,1 g | 3,2 g | 16% |
Węglowodany | 54 g | 24 g | 9% |
w tym cukry | 34 g | 15 g | 17% |
Błonnik | 2,1 g | 0,9 g | - |
Białko | 15 g | 6,8 g | 14% |
Sól | 0,57 g | 0,26 g | 4% |
* - RWS Referencyjna Wartość Spożycia.
Składniki: czekolada mleczna 30% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyny (z soi); naturalny aromat waniliowy), syrop glukozowy, pistacje 15%, ciasto Kadayif 9,3% (mąka pszenna, skrobia kukurydziana, sól), olej słonecznikowy, izolat sojowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; maltodekstryna , białka mleka, cukier trzcinowy, skrobia z tapioki, sól, sól morska, koncentrat z kurkumy i spiruliny, emulgator: lecytyny (z soi). Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, max. 20ºC.