Opis produktu
SiS Rego Whey Protein
Białko w proszku. Zawiera leucynę i substancję słodzącą.
Napój REGO Whey Protein zawiera 22 g wysokiej jakości białka serwatkowego i pomaga w regeneracji organizmu po krótkich, mniej intensywnych ćwiczeniach. Krótsze, mniej intensywne sesje nie wymagają ogromnych ilości węglowodanów i białka po treningu, aby uzupełnić zapasy energii w organizmie. Twój organizm nadal potrzebuje wysokiej jakości białka, aby utrzymać masę mięśniową i promować wzrost. REGO Whey Protein to łatwy do wymieszania koktajl, który pomaga Twojemu organizmowi utrzymać uzupełnienie białka po treningu.
Zalety SiS Rego Whey Protein:
- pomaga w budowie i utrzymaniu masy mięśniowej po krótszych, mniej intensywnych ćwiczeniach
- Wygodny sposób na zwiększenie spożycia białka
- Pomaga zoptymalizować regenerację po wysiłku fizycznym
- Łatwo miesza się z wodą
Wszystkie produkty Science in Sport są zarejestrowane w Informed Sport. Każdy produkt jest opracowywany przy użyciu światowej klasy podejścia do testowania zakazanych substancji, zapewniając pewność wszystkim sportowcom.
Sposób przygotowania: dodaj 30 g proszku (jedną miarkę) do 300 ml zimnej wody i wstrząśnij. Najlepiej spożyć w ciągu 30-60 minut po ćwiczeniach.
Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia w ciągu dnia. Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Zalecany jest zróżnicowany sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze do 25 st.C, poza bezpośrednim zasięgiem promieni słonecznych. Chronić przed mrozem.
Opakowanie: 15 porcji.
Masa netto: 450 g.
Smak: waniliowy.
Wartości odżywcze | w 100 g | w porcji 30 g |
Wartość energetyczna | 1627kJ / 395kcal | 488kJ / 118kcal |
Tłuszcz | 6,7 g | 2 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4,2 g | 1,3 g |
Węglowodany | 7,2 g | 2,2 g |
w tym cukry | 4,7 g | 1,4 g |
Białko | 74 g | 22 g |
Sól | 0,67 g | 0,2 g |
L-leucyna | 9,6 g | 2,9 g |
Składniki: koncentrat białka serwatkowego (mleko) (94%) (zawiera emulgator: lecytyny), aromaty, L-leucyna, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), sól, substancja słodząca (sukraloza).