Wczytuję dane...
Model: OS-DXT-800

Towar zamówiony do 14:00 wysyłamy tego samego dnia

Darmowa dostawa od 250

do darmowej dostawy brakuje tylko

17,90 PLN
(2.24 PLN/100 g)

Opis produktu

OstroVit Dekstroza
Zawiera cukier

OstroVit Dekstroza to wysokiej jakości produkt, który stanowi źródło dekstrozy. To preparat o prostym składzie i pysznym, owocowym smaku, dostępny w wygodnej w użyciu formie proszku. To produkt stworzony z myślą o sportowcach i osobach o zwiększonym zapotrzebowaniu energetycznym.

- Wysoka zawartość węglowodanów - jedna porcja dostarcza do organizmu 43 g cukrów prostych.
- Prosty skład - bez zbędnych dodatków i wypełniaczy.
- Różne warianty smakowe - orzeźwiająca cytryna, soczysta pomarańcza czy słodka truskawka? Szeroki wybór kompozycji smakowych sprawia, że każdy znajdzie produkt odpowiadający jego potrzebom.
- 1 porcja = 2,5 miarki = 50 g produktu.
- Wydajność - opakowanie zawiera 16 porcji preparatu.
- Wygodna forma - preparat w formie proszku zapewnia bezproblemową podaż.


Sposób użycia: porcję 50 g (2.5 miarki) wymieszać w 500 ml wody. Spożywać 1-2 razy dziennie w zależności od zapotrzebowania. Najlepiej w trakcie oraz po treningu.

Nie spożywać w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu. Produkt nie powinien być stosowany przez dzieci, kobiety w ciąży i matki karmiące. Przechowywać w temperaturze 15-25°C, w zamkniętym opakowaniu, w suchym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

Opakowanie: 16 porcji.

Masa netto: 800 g.

Smak: truskawkowy.

Wartość odżywcza Na 100 g Na porcję
Wartość energetyczna 1454 kJ / 342 kcal 727 kJ / 171 kcal
Tłuszcz: 0 g 0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g 0 g
Węglowodany: 86 g 43 g
- w tym cukry 86 g 43 g
Białko 0 g 0 g
Sól 0.01 g < 0.01 g

Składniki: dekstroza, aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. Produkt może zawierać mleko (łącznie z laktozą), soję, orzeszki ziemne, inne orzechy, nasiona sezamu, zboża zawierające gluten, jaja, skorupiaki, ryby.

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również: