-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Opis produktu
Ostrovit Glutamine
Suplement diety w proszku.
OstroVit Supreme Pure Glutamine to najwyższej klasy, zaawansowany preparat, który zawiera wyłącznie jeden składnik, jakim jest L-glutamina. Suplement został zaprojektowany w taki sposób, aby spełniać oczekiwania najbardziej wymagających konsumentów. Nie posiada zbędnych substancji zbrylających i wypełniających, a dzięki rozwiniętej technologii mikronizacji, substancja została idealnie rozdrobniona.
500g L-glutaminy w opakowaniu
Zawiera 100 porcji
1 miarka = 1 porcja
Tylko jeden składnik, bez zbędnych substancji wypełniających
Zalecana dzienna porcja: porcję 5 g (1 miarka) wymieszać w 100-150 ml wody lub soku. W dni treningowe pić dwie porcje dziennie, jedną bezpośrednio po przebudzeniu, drugą porcję po treningu. W dni nietreningowe pić jedną porcję po przebudzeniu
Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Zalecany jest zróżnicowany sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Nie zaleca się stosowania u dzieci, kobiet w ciąży oraz karmiących. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci. Nie spożywać w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze 15-25 st.C, poza bezpośrednim zasięgiem promieni słonecznych, w zamkniętym opakowaniu.
Opakowanie: 500 g wystarcza do przygotowania 100 porcji.
Masa netto: 500 g.
Składniki aktywne | 5 g (1 porcja) | 100 g |
L-glutamina | 5000 mg | 100 g |
Składniki: L-glutamina.
Produkt może zawierać mleko (łącznie z laktozą), soję, orzeszki ziemne, inne orzechy, nasiona sezamu, owies, jaja, skorupiaki, ryby.