Wczytuję dane...
Model: IS-AFE-90

Darmowa dostawa od 250

do darmowej dostawy brakuje tylko

12,00 PLN
(13.33 PLN/100 g)
Produkt niedostępny

Opis produktu

Isostar Actifood

Żel owocowy Actifood błyskawicznie dostarcza energii. Dzięki jego superenergetycznej formule - 97,5% energii zapewniają węglowodany, ponadto produkt pokrywa 70% zalecanego dziennego zapotrzebowania na witaminy C i E, 16% na witaminę B1 - żel owocowy Actifood jest niezbędny podczas intensywnego wysiłku. Poza tym jest całkowicie pozbawiony substancji tłuszczowych, co umożliwia szybsze przyswajanie węglowodanów. W jego wyjątkowy skład wchodzą kawałki owoców, co sprawia, że produkt jest bardziej apetyczny. Transport i korzystanie podczas wysiłku ułatwia kieszonkowe, elastyczne, zamykane opakowanie.

Sposób użycia: otworzyć i spożyć bezpośrednio z opakowania, popijając napojem izotonicznym. Zaleca się spożywanie żelu owocowego Actifood w trakcie treningów, a także podczas intensywnego, częstego lub długotrwałego wysiłku.

Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Zalecany jest zróżnicowany sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze do 25 st.C, poza bezpośrednim zasięgiem promieni słonecznych. Chronić przed mrozem.

Masa netto: 90g.

Smak: exotic.

Wartości odżywcze 100 g 90 g (1 saszetka)
Wartość energetyczna 867kJ / 204kcal 782kJ / 184kcal
Tłuszcz 0 g 0 g%
w tym tłuszcze nasycone 0 g 0 g%
Węglowodany 51 g 46 g
w tym cukry 13 g 12 g
Białko 0 g 0 g
Sól 0,05 g 0,05 g
Witamina E 5,5 mg (46%)* 5 mg (42%)*
Witamina C 61 mg (76%)* 55 mg (69%)*
Witamina B1 0,25 mg (23%)* 0,22 mg (20%)*

 * - RWS Referencyjna Wartość Spożycia.

Składniki: syrop glukozowy, woda, przecier bananowy 13%, przecier mango 13%, koncentrat soku z marakui 4%, substancja żelująca: pektyna, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, aromaty, witaminy: C, E, B1, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy. Może zawierać musztardę, mleko, jajka, soję, gluten.

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również: