Opis produktu
226ers NEO BAR - baton proteinowy o smaku ciasteczek z czekoladą
Batony proteinowe NEO BAR dostarczają od 22 do 24 g białka na baton i mniej niż 1,5 g cukru. Są bezglutenowe, w polewie czekoladowej i dostarczają tylko 181 Kcal na baton.
Dzięki przyjemnej konsystencji i ulepszonym smakom są idealne jako przekąska o każdej porze dnia, jako źródło białka i jako rekuperator mięśni po treningu. Białko pochodzi ze składników takich jak białko mleka i peptydy kolagenu bydlęcego, które sprzyjają wychwytywaniu aminokwasów i ich przyswajaniu.
Sposób użycia: batony można spożywać o każdej porze dnia, jako zdrową przekąskę, jako dodatkowy zastrzyk białka, między posiłkami lub głównie po treningu.
Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia w ciągu dnia. Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Zalecany jest zróżnicowany sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze do 25 st.C, poza bezpośrednim zasięgiem promieni słonecznych. Chronić przed mrozem.
Masa netto: 50 g.
Smak: kokosowy z czekoladą.
Wartości odżywcze | w 100 g | w 50 g |
Wartość energetyczna | 1549kJ / 370kcal | 775kJ / 186kcal |
Tłuszcze | 14 g | 7 g |
– w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 3,5 g | 1,8 g |
Węglowodany | 25,6 g | 12,8 g |
– w tym cukry | 0,8 g | 0,4 g |
Błonnik | 2,6 g | 1,3 g |
Białko | 44 g | 22 g |
Sól | 0,46 g | 0,23 g |
Składniki: białko mleka (białka mleka, emulgator: lecytyny (soja)), substancja utrzymująca wilgoć: ksylitol, polewa z ciemnej czekolady z dodatkiem kakao, substancja słodząca: minimum 52% (substancja słodząca: maltitol, pasta kakaowa, masło kakaowe, emulgator: lecytyny (soja), aromat) ( 17,3%), peptydy kolagenu wołowego, syrop peptydów kolagenu wołowego (peptydy kolagenu wołowego, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), izolat białka sojowego, olej słonecznikowy, wiórki kokosowe (1,9%), aromaty, sól morska, emulgator : lecytyny (soja).
Uwagi: Może zawierać śladowe ilości jaj, orzeszków ziemnych, mleka, innych orzechów, sezamu, siarczynów i/lub ich pochodnych.