Wczytuję dane...
Model: ER-ISW-1

Towar zamówiony do 14:00 wysyłamy tego samego dnia

Darmowa dostawa od 250

do darmowej dostawy brakuje tylko

288,00 PLN
(28.80 PLN/100 g)

Opis produktu

226ERS Isolate Protein
Suplement diety w proszku na bazie białka. Niska zawartość laktozy. Zawiera substancje słodzące.

Isolate Protein to ultrafiltrowany izolat serwatki mlecznej o wysokiej czystości, dzięki czemu zachowuje właściwości biologiczne peptydów serwatkowych. Zapewnia to napój o wysokiej wartości białka, bardzo niskiej zawartości tłuszczów, węglowodanów i cukrów. Każda porcja dostarcza 110 Kcal, około 25 g białka, tylko 3 g węglowodanów i 0,2 g cukru. Ma również niską zawartość laktozy, do procentu poniżej 1%.

Isolate Protein zapewnia odpowiednią ilość białka, idealną do spożycia przed lub po wysiłku fizycznym, ponieważ w tym czasie mięśnie wchłaniają większą ilość białka w celu regeneracji dzięki zjawisku zwanemu oknem metabolicznym, ułatwiając regenerację mięśni po naprawie niewielkich uszkodzeń mięśni, przygotowując mięśnie do treningu w kolejnych dniach.

Izolat białka przyczynia się do:

- zwiększenia masy mięśniowej.
- utrzymania masy mięśniowej.
- utrzymania kości w prawidłowym stanie.

Zalecana dzienna porcja i sposób użycia: rozpuścić 1 miarkę (30 g) w 200 ml wody. Rekomendowana dzienna porcja to 30 g.

Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Zalecany jest zróżnicowany sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze do 25 st.C, poza bezpośrednim zasięgiem promieni słonecznych. Chronić przed mrozem.

Opakowanie: 33 porcji.

Masa netto: 1000 g.

Smak: waniliowy.

Wartości odżywcze 100 g 30 g
Wartość energetyczna 1545,1/369 463/110,8
Tłuszcze 0,8 g 0,2 g
W tym nasycone 0,6 g 0,2 g
Węglowodany 3 g 0,9 g
W tym cukry 0,8 g 0,2 g
Błonnik 0 g 0 g
Białko 87,5 g 26 g
Sól 1,2 g 0,4 g

Zawartość aminokwasów 100g białka/ 30g białka
Kwas asparaginowy mg 12,10 / 3,0
Kwas glutaminowy mg 18,5 / 4,6
Alanina mg 5,4 / 1,3
Arginina mg 2,1 / 0,5
Cysteina mg 1,1 / 0,3
Fenyloalanina mg 3,0 / 0,7
Glicyna mg 1,9 / 0,5
Histydyna mg 1,4 / 0,3
Izoleucyna mg 6,7 / 1,7
Leucyna mg 10,8 / 2,8
Lizyna mg 10,4 / 2,7
Metionina mg 2,3 / 0,6
Prolina mg 7,0 / 1,8
Seryna mg 5,1 / 1,3
Tyrozyna mg 2,9 / 0,7
Treonina mg 7,7 / 2,0
Tryptofan mg 1,8 / 0,5
Walina mg 5,9 / 1,5

Składniki: izolat białka serwatki (mleko krów karmionych trawą i lecytyna (sojowa)), aromat, substancja zagęszczająca (guma guar), chlorek sodu, substancje słodzące (sukraloza i glikozydy stewiolowe ze stewii).