Wczytuję dane...
Model: ER-HEG-S

Towar zamówiony do 14:00 wysyłamy tego samego dnia

Darmowa dostawa od 250

do darmowej dostawy brakuje tylko

15,00 PLN
(19.74 PLN/100 g)

Opis produktu

226ERS HIGH ENERGY GEL Salty - żel na bazie węglowodanów (50g), cyklodekstryny i naturalnych aromatów.

Zalety 226ERS HIGH ENERGY GEL:

- posiada pieczęć Cologne List, pierwszej i największej na świecie platformy prewencji dopingowej dla suplementów diety,

- głównym źródłem węglowodanów jest cyklodekstryna, która zapewnia ulepszone i bardziej wydajne uzupełnianie glikogenu,

- wysokie stężenie węglowodanów 50g,

- 250 mg sodu w jednym żelu,

- gęsta konsystencja,

- idealny na długie treningi,

- łagodny dla żołądka,

- zawiera naturalne aromaty,

- odpowiedni dla wegan.

Zalecana dzienna porcja: do 2 żeli na każde 60 min. wysiłku fizycznego, popijając około 300 ml wody. Zawsze należy zachować odpowiednie nawodnienie organizmu.

Nie przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia. Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Nie spożywać w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze 15-25 st.C, poza bezpośrednim zasięgiem promieni słonecznych, w zamkniętym opakowaniu.

Masa netto: 76 g.

Smak: truskawkowy.

Wartości odżywcze 100 g 76 g (1 żel)
Wartość energetyczna 1118kJ / 263kcal 850kJ / 200kcal
Tłuszcz 0 g 0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0 g 0 g
Węglowodany 66 g 50 g
w tym cukry 30 g 23 g
Błonnik 0 g 0 g
Białko 0 g 0 g
Sól 0,84 g 0,64g
Sód 190 mg 250 mg

Składniki: woda, maltodekstryna (maltodekstryna , silnie rozgałęziona cykliczna dekstryna), syrop glukozowo-kukurydziany, sacharoza, sól morska, naturalne aromaty, regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, cytrynian sodu), chlorek sodu, substancje żelujące (guma gellan), substancja konserwująca (sorbinian potasu).

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również: